Papin kosto

Nyt on sitten käsillä se aika, kun voin julkistaa tiedon seuraavasta kirjastani, joka ilmestyy näillä näkymin maaliskuussa 2019. Kuten yllä olevasta esittelystä käy ilmi, Papin kosto on itsenäinen jatko-osa Hukkuneille.

Papin koston myötä siirtyy myös esikoiskirjailijan viitta vitriiniin eli aikansa kutakin. Uusin aivan lähiaikoina myös tämän kirjailijasivuston, jota paraikaa luet. Uusi sivusto on jo itse asiassa valmiina pientä viimeistelyä lukuun ottamatta. Uudet tuulet siis puhaltavat uuden kirjan myötä.

Kaksi vuotta edellisestä kirjasta on lyhyt ja pitkä aika, joka on ehtinyt sisältää paljon, jopa Hukkuneiden saksankielisen Die Ertrunkenen -kirjan julkaisun tänä syksynä. Joten tässä vaiheessa olo on levollinen, kun pitkä, kärsimätönkin odotus on päättymässä. Pian voin hypistellä uutta kirjaa käsissäni. Tuntuu myös hyvältä, että voin ilahduttaa niitä lukijoita, jotka ovat odottaneet Hukkuneille jatkoa. Uuden kirjailijasivuston päivityksen jälkeen aion aktivoitua julkaisemaan blogia säännöllisemmin ja kertomaan hieman kulloisiakin kuulumisia. Olet myös tervetullut seuraamaan kirjailijasivuani Facebookissa, kuten myös Twitterissä.

Jo tässä vaiheessa kiitän koko sydämestäni vaimoani, läheisiäni ja Hukkuneiden lukijoita kaikesta tuesta, ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. Kiitos myös kustantajalleni Atenalle Jyväskylään, samoin kuin Antium Verlagille Sveitsiin.