Tulipunainen mekko

Kesä taisi jo alkaa ja juhannus lähestyy päivä päivältä. Samalla lähestyy antologian julkaisu, jossa on mukana novellini Laituri. Kansikuvaa saa jo esitellä, joten tässä se on:

Taitaa olla niin jännittäviä kertomuksia, että en itsekään uskalla lukea niitä kuin yöttömän yön aikaan, hui! Jos haluat käydä kurkkaamassa kustantajan sivustoa (ja lukemassa kirjailijoiden esittelyt), se löytyy uuteen välilehteen avautuvana täältä:

https://www.varjokustannus.com/

Kirjoittaminen useamman kirjailijan yhteiseen novellikokoelmaan on ollut uusi ja kiinnostava yhteisöllinenkin kokemus. Olen kiitollinen, että sain tilaisuuden liittyä mukaan omalla novellillani. Viita-akatemian vuosina tuli kirjoiteltua joitakin novelleja kirjailija Niina Hakalahden johdolla, mikä oli opettavaista ja innostavaa työskentelyä. Sillä taustalla oli helpompi tehdä päätös ja heittäytyä mukaan tähän uuteen haasteeseen, jonka lopputulemana valmistui novellini Laituri.

Muutoin ilmassa alkaa olla pitkähkön hiljaiselon jälkeen hiljalleen suuren urheilujuhlan tuntua. Die Ertrunkenen -romaanin ennakkomarkkinointi saksankieliselle alueelle alkoi 11.5. ja h-hetki koittaa siis reilun neljän kuukauden kuluttua 20.9. Zürichissä. Kaikki ennusmerkit taivaalla viittaavat siihen, että kesähelteiden kyytipojaksi olisi piakkoin kerrottavaa myös Hukkuneiden itsenäisestä jatko-osasta. Täytyy kuitenkin nyt vielä hetki tai kaksi malttaa…  Ja kuten aikaisemminkin olen todennut, odottavan aika on tooooodella pitkä.

Palaan asiaan mahdollisimman pian.