5.1.2019

Niinhän siinä sitten kävi, että tämä uusi sivusto tuli päivitettyä tässä kohtaa eli 5.1.2019.

Etusivun Papin koston kansikuva on otettu Atenan kevään 2019 katalogista, eikä kuva ole vielä varmuudella lopullinen. Kustantaja julkaisee kansikuvan netissä vasta sitten, kun lopullinen versio on valmis. Katalogista valokuvattuna Papin koston kansikuvan laatu on (etusivulta havaitun mukaisesti) heikkolaatuinen, mutta asia korjaantuu heti, kun lopullinen kansikuva on käytettävissä. En kuitenkaan enää malttanut odotella pidempään lopullista kansikuvaa, joten ”taiteilin” sen katalogin kuvasta ja toteutin sivustopäivityksen. Lähiviikkojen aikana sivuston sisältö vielä täydentyy ja hioutuu, mutta se on nyt kuitenkin jo nähtävillä. Ja pääsen aloittamaan blogikirjoittelun.

Blogi-sivulta (jota luet juuri nyt) voitkin sitten seurata ajankohtaisia uutisia ja muita kuulumisiani. Olen ajatellut kirjoittaa blogiin viikoittain, joten voit lukea tästä eteenpäin uuden blogijutun joka maanantaiaamu. Kirjoituskuulumisten lisäksi kerron muita kuulumisia ympäripyöreästi maan ja taivaan väliltä. Ensi maanantaiaamuna sitten jo lisää eli ylihuomenna 7.1. Tervetuloa lueskelemaan!

Jaa sosiaalisessa mediassa: